Main menu

El primer ITF Sénior Memorial Jaume Selga, el millor torneig Tenis Senior

Així ho ha assegurat Pia Hankö, directora de Tenis Senior

Una de les finals del primer Torneig ITF Sénior Memorial Jaume Selga. FOTO: À. L. P.

"La primera edició de l'ITF Sénior Memorial Jaume Selga ha estat el millor torneig Tenis Senior que hem organitzat des que vam començar fa set anys. El club s'ha comportat de forma espectacular. Ens hem sentit molt ben acollits. Ha estat el club que, fins ara, millor ens ha rebut i més suport ens ha donat per organitzar el torneig. Les pistes han estat espectaculars. Aquest ITF Sénior Memorial Jaume Selga tindrà moltes edicions. Aquestes són declaracions de Pia Hankö, directora del torneig i de Tenis Senior, amb Gabriel Leal. Jaume Selga era un encordador professional i propietari de diferents botigues de tennis.

El Set Ball Tennis ha organitzat, del dilluns 13 al dissabte 18 de febrer, la primera edició de l'ITF Sénior Memorial Jaume Selga de tennis, amb un centenar de participants. Es tracta d'una competició, en individuals, dobles i dobles mixtes, per a jugadors de més de 35 anys i que forma part del Circuit ITF Sénior. En aquest cas, com ha estat la primera edició d'aquest torneig, el grau del campionat ha estat de 5 (el grau 1 és el més alt i el 5, el més baix).

Les finals, dissabte

Les finals s'han jugat aquest dissabte, 18 de febrer, al matí, al Set Ball Tennis, club que ha acollit aquest campionat per primera vegada. Les categories d'aquesta competició internacional han estat les següents. En la masculina, +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65, +70, i +80, i la femenina, +35, +40, +45, +50, +55, +60, i +65. Hi han participat representants de diferents països, com Austràlia, Rússia, Noruega, Gran Bretanya, França, Itàlia i Espanya. Del Set Ball Tennis hi han jugat una trentena de socis.

 

Ortega, Eggens i Costa, destacats

Iñaki Ezpeleta, Francesc Costa, Jordi Ortega i Alexis Eggens. FOTO: À. L. P.


Cal destacar l'actuació de tres jugadors de Sant Cugat. En la categoria de +45 masculí, Jordi Ortega (Club Tennis Natació Sant Cugat) s'ha imposat en la final a Alexis Eggens (Club Esportiu Valldoreix). També cal destacar el subcampionat de Francesc Costa, gerent del CTN Sant Cugat, en +40 masculí.

El torneig tindrà continuïtat

Iñaki Ezpeleta, director esportiu del Set Ball Tennis, ha explicat que aquest torneig tindrà continuïtat en els pròxims anys: "El torneig ha estat molt positiu en tots dels aspectes. Ha estat un èxit. El Set Ball Tennis està molt orgullós que Tenis Senior hagi definit aquest torneig com el millor que s'ha fet fins ara. El secret ha estat la implicació de tot l'equip del Set Ball i dels socis. El torneig tindrà continuïtat. La família Selga va venir dimecres i van quedar molt satisfets, i això també és un motiu d'orgull pel club. Segons ha avançat Pia Hankö, la pròxima edició de l'ITF Sénior Memorial Jaume Selga apujarà un esglaó el nivell i passarà a ser de Grau 4. I, després, del 4 al 3 i del 3 al 2.

Després d'organitzar el 2016 el Campionat de Catalunya per Equips de Segona Categoria de tennis, el pròxim mes de juliol, del 3 al 9, el Set Ball Tennis organitzarà un torneig internacional sub-16 de tennis, el Championcship Bowl.

 

per Àlex López Puig (TOT SANT CUGAT)