Main menu

Menú Fin de Semana

 de setmana 1 i 2 de octubre de 2016

Per picar:

 

Calamar a l'andalusa amb llima

 

Calamares a la andaluza con lima

 

Les nostres braves "Nítid"

 

Nuestras bravas "Nítid"

 

Pa de coca amb tomàquet

 

Pan de coca con tomate

 

Amanida de salmó fumat

 

Ensalada de salmón ahumado

 

Tonyina vermella en escabetx de Mòdena amb confitura de tomàquet

 

Atún rojo en escabeche de Módena con confitura de tomate

 

Segons (a escollir):

 

Ous trencats amb ajorriero i gambes

 

Huevos rotos con ajorriero y gambas

 

Entrecot de Girona a l'estil tataki amb oli de sèsam i soja

 

Entrecot de Girona al estilo tataki con aceite de sésamo y soja

 

Secret ibèric a la brasa amb parmentier de pastanaga fumada y salsa Oporto

 

Secreto ibérico a la brasa con parmentier de zanahoria ahumada y salsa Oporto

 

Llom de bacallà a la muselina amb tomàquet concassé

 

Lomo de bacalao a la muselina con tomate concassé

 

Arròs a la marinera

 

Arroz a la marinera

 

Fideua de pescadors

 

Fideuá de pescadores

 

Filet de vedella a la brasa amb patates al caliu i pebrots del padró . (Suplem. 5€)

 

Filete de ternera a la brasa con patatas al caliu y pimientos del padrón

 

Peix del dia amb wok de verdures de temporada . (Suplem. 6€)

 

Pescado del día con wok de verduras de temporada

 

Postres:

 

Gelats

 

Helados

 

Pastís del dia

 

Pastel del día

Fruta sense feina

Fruta natural

 

 
 Preu: 19,50€ I.V.A Inclós

Precio: 19,50€ I.V.A. Incluído

 

 

 

Begudas no incloses

 

Bebidas no incluídas

 

 

 

Espaguetis negres "fruti di mare"– 1.2.3.12.13
Espaguetis negros "fruti di mare"– 1.2.3.12.13